top of page

Over ons

Op missie om Nederland mentaal weerbaarder te maken.

IMG_3466.HEIC

Oprichting van ReinventYourself

ReinventYourself is opgericht om de mentale gezondheid van jongeren te verbeteren. Student Mick Everts zag het zelf om zich heen gebeuren en besloot hier samen met een groep ervaren commando's iets aan te doen. dit bedrijf is opgericht om jongeren te helpen sterker in hun schoenen te staan en zo meer uit hun leven te halen, zowel op zakelijk als op privé gebied. ReinventYourself probeert middels zijn social media kanalen, de podcast en verschillende e-books jongeren te motiveren, inspireren en leren over persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid. de training is er voor jongeren die net een stap verder willen gaan dan de rest. de jongeren die de uitdaging aan durven gaan en bereid zijn uit hun comfort-zone te stappen om zo te groeien als persoon.

Samenwerkingen en relaties

ReinventYourself werkt samen met experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mentale weerbaarheid, mentale gezondheid en gezondheid van jongeren. denk hierbij aan diverse hogescholen en universiteiten, psychologen, artsen, commando's en andere experts binnen defensie en tot slot natuurlijk met jongeren zelf.

Kennis en ervaring

doordat we de kennis van al deze partijen hebben gekoppeld beschikken we dus over een breed scala aan ervaring en kennis. dit wordt allemaal gebruikt om de training en de informatie die wij delen te optimaliseren voor de groei van jongeren.

Kernwaardes ReinventYourself

Kernwaarde zijn en belangrijk principe voor ons. Kernwaarde geven namelijk weer wat voor een karakter wij uitstralen als bedrijf, maar ook welke eigenschappen wij verwachten van onze deelnemers. Kernwaardes waar wij ons mee associëren zijn: moed, verbondenheid, vertrouwen, veiligheid,  verantwoordelijkheid, groei, ontwikkeling, doorzettingsvermogen, discipline, eerlijkheid en vechtbereidheid.

onze missie

Een mentaal sterker en gezonder Nederland.

Onze missie is om Nederland mentaal gezonder en weerbaarder te maken. dit doen wij om klachten als depressie, burn-outs, onzekerheid, eenzaamheid en somberheid te voorkomen. wij doen dit omdat wij geloven dat een mentaal sterker Nederland gelijk staat aan een gezonder en welvarender land. wij geloven dat wanneer mensen leren hun gedachten te beïnvloeden en hun emoties de baas zijn, ze veel meer uit hun werk, relaties en het leven halen. daarom is het onze missie om heel (jong) nederland te helpen mentaal sterker, weerbaarder, veerkrachtiger en gezonder te maken.

IMG_3163.HEIC
bottom of page